tiistai 28. maaliskuuta 2017


Vielä ennen kuin alkaa kunnon kevätkelit ja puuhat puutarhuroinnin parissa, ehtii tehdä pidempi vartiset sukat saappaisiin varpaita lämmittämään. Otin varaslähdön näiden valmiiksi kudottujen sukkien avulla. Isoäitini värisilmä on pettämätön mutta sukanlapa oli väärän mallinen omaan jalkaani. Niinpä päätin purkaa lavat ja jatkaa vielä vartta jonkin verran. 
Olo on niin malttamaton kun aurinko sulattelee jäätä nurmelta ja lumikasojen alta alkaa pilkottaa jälleen elämää! Cant wait :)

sunnuntai 26. maaliskuuta 2017


Visaarit ovat jälleen paremmassa ajassa -ainakin minulle! 
Joka vuosi sitä yllättyy miten paljon voi saada aikaan tai kuvittelee saavansa aikaan kun valo lisääntyy. Ja vaikka sitä ei loppu viimein tekisi hirveästi valmista niin energiaa riittää kaikenlaiseen suunnitteluun...se toteutus onkin sitten luku erikseen :)

Energistä alkavaa viikkoa!

torstai 23. maaliskuuta 2017

Vaaleanpunainen arki?





Eikö näytäkin vähän liian ihanalta ollakseen vain tavallista lapsiperheen arkea? 
Blogeissa törmää aina aika ajoin bloggareiden paljastuksiin koskien blogissa esiintyvien kuvien realistisuutta. Ja sitä kuinka omaa elämää voi kaunistella ihan kuinka paljon haluaa. Ja pelkkää kuvaa rajaamalla saadaan luotua ihan eri tunnelma kuin mitä se todellisuudessa on. Ja näinhän se vaan on. Ruutu ajalta odotetaan pakoa arjesta,pakoa harmaasta päivästä ja inspiraatiota sun muuta.  Toki löytyy blogeja joiden suorasukainen kirjoitustyyli arjesta saa lukijan samaistumaan samoihin fiiliksiin joita kirjoittaja kokee. Ja sekin on hyvä!

Törmäsin sattumoisin töissä pukuhuoneessa keskusteluun, jossa puhutiin blogien vaaleanpunaisesta arjesta. Ja siitä kuinka mahtavaa olisi joskus kiukun puuskassa päästellä kaikki se kiukku tekstin muodossa tänne. Mitähän lukijat meinaisivat? Voisi olla hiukan katuvainen olo sitten kun se kiukku laantuisi. Itseäni alkoi myös huvittamaan kun muistin kuinka paljon olin näpsinyt lähipäivinä vaaleanpunaisia kuvia! :D

Muutamassa kuvassa näkyy söpö virkattu matto, jonka tein tytön toiveiden mukaan. Laitan siitä parempia kuvia seuraavaksi. Pikku hiljaa alkaa varmasti käsityöjutut vaihtua planttuhöpinöihin täällä blogin puolella...jos mietitte :)


maanantai 13. maaliskuuta 2017

Oma panos suomineidolle





Käsityöihmisille jo varmasti varsin tuttu haaste eli sukkahaaste juhlavuonna syntyville jäi omalta osaltani hieman pienehköksi mutta kyllä näilläkin kahdella sukkaparilla saadaan lämpöiseksi muutama pienen pieni ja siloinen jalka <3
Valtavasti onnea kaikkiin niihin perheisiin joihin syntyy juhlavuoden vauva :) Arvokkain lahja perheelle ja arvokas lahja 100 vuotiaalle suomineidolle. 
Näitä haasteita ja toteutuksia juhlavuoden kunniaksi tullaan varmasti näkemään monen monessa muodossa. Se on hienoa! 


tiistai 7. maaliskuuta 2017

Kevättennareiden tuunausta






Talvi tarjoilee tällä hetkellä parhaita säitään aurinkoisilla pakkaspäivillään mutta itselläni on alkanut jo kevät. Ei ehkä ihan käytännössä vielä mutta ainakin ajatuksen tasolla. Tällä suunnalla saadaan ainakin vielä jokunen viikko odotella ennen kuin oikeasti saa vaatekerrosta alkaa keventämään. 
Pari kesää sitten sain nuo kuvan Gudrun Sjödenin todella päheät tennarit lahjaksi. Niiden käyttöön ottoa joutuu aina odottamaan kesäsäille asti mutta ehkä tänä vuonna voin ottaa ne käyttööni jo keväällä sillä uusin sukkapari sopii täydellisesti pariksi niiden kanssa. Ja tämä oli ihan sattumaa!

Tuolla kirjoittelin aiemmin näistä sukista, jos haluat vilkaista. Kävin lankakaupassa ostamassa ohuempaa sukkalankaa lisää. Luistimiin ja monoihin mahtuu paremmin ohuemman langan sukka lämmikkeeksi. Nappasin mukaan myös merinovillaa jonka miellän vahvasti juurikin kevättalveen. Mahdottoman hyvää lanka pipoihin!

Aurinkoista päivää sinulle!

Kuvien tapetit Ritola&Philgrenin mallistosta



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...