keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Kevätmieli


Viikko vierähtänyt jo puoleen väliin, vaikka oli heti viikonlopun Kevätmessujen jälkeen tarkoitus jakaa kevätmieltä täällä. Olipa muuten hyvät messut! Nyt täytyy vain sinnitellä tämän hitaasti etenevän kevään kanssa, ainahan se kesä on sieltä tullut.
Vielä viime syksynä olin kovin innoissani jo tulevasta keväästä ja sen tuomista puutarhapuuhista. Oli aikomus talvettaa yhtä jos toista kesäkukkaa ja suunnitella talven aikana kesämajan piirrustukset. Mutta sitten tuli se tosi Elämä vastaan. Tai huono tuuri. Pupujen talvettaminen tallissa on ollut kätevä ratkaisu mutta karvainen kaksikko päätti vähän väliä karkailla häkistään ja pääsivät popsimaan Hakuro-pajupuuni kuin myös kaikki pelargoniat. Ruukkusipuli-istutukset eivät jääneet myöskään talttahampailta väliin. Ja vielä kirsikkana kakun päälle: talon kanssa tuli yllättäen remonttia, joka osoittautui odotettua isommaksi. 
Tässä kaikessa ylimääräisessä säädössä ja arjen hulinassa nuhineen ja aikatauluineen oli kyllä pala purtavaksi tälle alkuvuodelle! Ja yksi syy harventuneille blogipostauksille. Mutta nyt korkea aika karistaa talven hiutaleet harteilta ja suunnata ajatukset kevääseen ja kesään! Eiköhän tuo puutarhurointi taas yllätä omalla tavallaan..positiivisesti tietenkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...